Parkway Drive - nejlepší alba a skladby

Kdo jsou Parkway Drive?

Parkway Drive je australská metalcorová kapela, která vznikla v roce 2003. Skupinka se skládá z pěti členů, kteří se znali již z dřívější doby, kdy spolu hráli v různých hudebních projektech. Po vzniku kapely Parkway Drive se ihned pustili do tvorby vlastních písní a v roce 2004 vydali své první demo. Díky své energické a chytlavé hudbě a silným textům se Parkway Drive brzy stali velmi populární nejen v Austrálii, ale i po celém světě. Známé jsou také pro své intenzivní koncerty, kde využívají pyrotechniku a speciální efekty. Kapela vydala celkem sedm studiových alb, včetně svého posledního díla "Reverence" z roku 2018. Texty se často věnují sociálním a politickým tématům, jako jsou například násilí, války a zneužívání lidských práv. Parkway Drive se stali jednou z ikon moderního metalcoru a jejich fanoušci po celém světě oceňují nejen jejich hudbu, ale také silné poselství, které nesou prostřednictvím svých písní.

Parkway Drive v průběhu let

Parkway Drive jsou australská metalová kapela, která vznikla v roce 2003 a od té doby sbírá stále větší základnu fanoušků po celém světě. Během průběhu let kapela neustále experimentovala s různými hudebními styly a vyvinula se k jedné z nejznámějších metalových kapel na světě. Od svého prvního alba "Killing with a Smile" z roku 2005 až po nejnovější album "Reverence" z roku 2018 jsou Parkway Drive známi svými silnými texty, rytmickými kytarovými riffy a neuvěřitelně energickými živými vystoupeními. Kapela si vybudovala velký respekt ze strany fanoušků i kritiků a stala se pravidelnou součástí největších hudebních festivalů po celém světě. Parkway Drive se neváhají angažovat v politických i společenských tématech a jejich texty často odrážejí silnou sociální angažovanost. Nejnovější album kapely, "Reverence", se zaměřuje na témata jako jsou násilí a náboženství a konfrontuje posluchače s velmi hlubokými témami. Parkway Drive tak navzdory tomu, že jsou metalovou kapelou, mohou být inspirací a motivací i pro ty, kteří si oblíbili jiné hudební žánry.

Nejlepší alba od Parkway Drive

Parkway Drive je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších australských metalových kapel současnosti. S několika desítkami singlů a alb jsou Parkway Drive předními představiteli metalové scény a kritika se shoduje na tom, že mají svůj styl a neustále se snaží inovovat. Mezi jejich nejlepší alba patří snad všechny, nicméně fans tuto otázku řeší velmi často. Mezi nejoblíbenější desky kapely patří „Deep Blue“, „Horizons“, „Killing with a Smile“ a „IRE“. Tyto alba obsahují několik hitů jako jsou "Carrion", "Vice Grip" a "Wild Eyes". Parkway Drive v současné době patří k nejvíce respektovaným kapelám metalové scény a jejich nejlepší desky jsou skvostem nejen pro fanoušky metalu, ale i pro milovníky hudby obecně.

Parkway Drive - největší hity

Parkway Drive je australská metalcoreová kapela, která se v průběhu několika let etablovala jako jedna z nejvýznamnějších kapel tohoto žánru. Mezi jejich největší hity patří skladby jako "Vice Grip", "Carrion", "Wild Eyes" a "Karma". Tyto skladby se vyznačují silnými kytarovými riffy, energickými bicími a emotivními texty. Vice Grip, vydáno v roce 2015, je jednou z nejznámějších písní kapely Parkway Drive. Tato skladba byla oceněna jako nejlepší australská skladba v roce 2015. Tento hit se vyznačuje energickým tempem a výrazným zpěvem, který je doprovázen výbušnými kytarovými riffy. Carrion je další ikonická skladba této australské kapely, kterou si fanoušci velmi oblíbili. Vydána v roce 2007, tato skladba se vyznačuje silným rytmickým riffem a výraznými vokály Winstona McCalla. "Carrion" se pravidelně objevuje v žebříčcích nejlepších metalových skladeb a patří mezi nejoblíbenější skladby fanoušků kapely. "Karma" a "Wild Eyes" patří rovněž mezi největší hity kapely Parkway Drive. "Karma" byla vydána v roce 2010 jako součást alba "Deep Blue". Tento hit se vyznačuje silnými riffovými sekvencemi a emocionálním zpěvem. "Wild Eyes" byla vydána v roce 2012 a stala se jedním z nejpopulárnějších singlů kapely. Tento hit se vyznačuje rozsáhlou melodickou pasáží a silným refrénem.

Parkway Drive - názory fanoušků

Parkway Drive je australská kapela, která se specializuje na metalovou hudbu. Skupina má velkou a loajální fanouškovskou základnu nejen v Austrálii, ale po celém světě. Můžeme najít mnoho různých názorů fanoušků na kapelu Parkway Drive. Někteří považují kapelu za jednu z nejlepších metalových kapel všech dob, zatímco jiní si myslí, že jejich hudba je příliš jednotvárná a nedostatečně inovativní. Nicméně, většina fanoušků souhlasí s tím, že živá vystoupení Parkway Drive jsou něco, co by neměl nikdo minout. Kapela se díky své pozici na vrcholu metalového žánru stala jedním z nejvyhledávanějších interpretů live koncertů a jejich show jsou nezapomenutelným zážitkem pro fanoušky. Kromě toho, Parkway Drive se snaží nejen o tvorbu kvalitní hudby, ale také o podporu různých environmentálních charitativních projektů. Tento fakt také přitahuje fanoušky, kteří jsou nadšení pro hudbu, ale také mají zájem o ochranu životního prostředí a udržitelný rozvoj.

Parkway Drive - nadcházející koncerty a turné

Parkway Drive jsou jednou z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších metalových kapel současnosti a fanoušci se mohou těšit na řadu nadcházejících koncertů a turné po celém světě. V roce 2021 se kapela chystá na turné k oslavě 15 let od svého vzniku a fanoušci mohou očekávat neuvěřitelné zážitky. Parkway Drive je charakterizuje pozoruhodné pódiové vystoupení, které slaví nadšení a energii publikum. Každý koncert kapela souběžně spropagační aktivitou prezentuje nové album, což představuje pro fanoušky jedinečnou příležitost slyšet novou hudbu naživo. Výběr skladeb se bude opírat nejen o aktuální album, ale také o největší hity kapely, a publikum se může těšit na vynikající setlisty. Parkway Drive se stali jedním z nejvýznamnějších protagonistů moderního metalcore, a proto se turné těší značnému zájmu i ze strany fanoušků hudebního žánru. Pokud milujete tuto kapelu, budete chtít navštívit jedno z jejích vystoupení a užívat si jedinečné metalové atmosféry. Jednoduše se zaregistrujte na oficiálních webových stránkách kapely nebo sledujte informace o koncertech přes sociální sítě a nezmeškejte šanci zažít tuto jedinečnou zkušenost.

Časté otázky FAQ

Parkway Drive se rozjely díky mnoha vynikajícím songům a náročné práci na cestách po celém světě.
Parkway Drive tvoří Winston McCall, Jeff Ling, Luke Kilpatrick, Ben Gordon a Jia O'Connor.
Parkway Drive se zformovali v roce 2003 v Byron Bay, Austrálie. Název kapely pochází z názvu ulice, ve které členové kapely trávili hodně času.
Parkway Drive čerpají inspiraci ze skupin jako Killswitch Engage, In Flames nebo Iron Maiden, kteří bezpochyby zanechali svou stopu v metalové scéně.
Parkway Drive má mnoho hitů, nejoblíbenější písně jsou např. „Vice Grip“, „Wild Eyes“ a „The Void“.
10.07.2023